maanantai 23. marraskuuta 2015

2v neuvolaa ja Katti Matikaista




Me oltiin lauantaina Janakkalassa joulunavaus tapahtumassa. Paikalla oli tosi paljon ihmisiä ja suurin houkutin oli selkeästi Katti Matikainen. Eipä tuo meidän neitikään ollut kiinnostunut oikeastaan mistään muusta kuin Katti Matikaisesta. Paikalla oli myös joulupukki, poni ratsastusta, askartelu työpajoja, myyntikojuja.. Oli kyllä kiva tapahtuma, ja tuli huomaamatta ulkoiltua pitkään.

Sunnuntaina meillä oli kuitenkin pienimuotoiset juhlat, niistä lisää toiste.
Minun lääkkeeni vaihdettiin reilu viikko sitten ja olo on ollut ajoittain aika kurja. Tänään piti käydä EKG:ssä, mutta eipä tuo tuonut vastauksia oloon. Voipi olla että kaikki on tällä kertää vain henkistä, tai ainakin kovasti toivon niin. Oireet kun tuntuu liian samalta kuin keuhkoemboliassa kaksi kuukautta sitten, että ihan ahdistaa. Rintakipu ja raajojen pistelyt ja tunnottomuudet on aika ällöjä ja tämä samainen päänsärky kuin silloin.. On tässä kyllä ollut stressiäkin paljon, joten toivon että kaikki johtuu vain siitä. Uusi lääke selkeästi vaikuttaa myös mielialaan, noh jospa tämä tästä..

Tytön 2v neuvola sujui hyvin. Mittoja ei otettu, kun ne oli otettu kaksi viikkoa aiemmin sairaalassa, paitsi päänympärys, jonka tyttö antoi mitata hyvin. Mitään testejä ei tehty. Neuvolatäti sanoi että tyttö on niin touhukas ja tomera että hän näki ja kuuli kaiken tarvittavan tytön touhutessa. Siis rakentelut, potkimiset, puheen, nimeämiset ym. Täti ihasteli neidin puhetta, neiti tapansa mukaan jutteli paljon ja koko ajan. Jutelttiin syömiset ja nukkumiset, kaikki sujuu hyvin. Uhmaa on aika paljon ja neidille kelpaa tällä hetkellä vain äiti. Meidän tyttö nukkuu öisin noin 21-8 ja yleensä päikkäreitä tunnin. Tyttö herää yöllä yleensä 1-4 kertaa. 





2 kommenttia: