sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sairaalareissu ja muut viikonlopun touhut.

Perjantai aamuna suuntasimme sairaalaan labraan. Ihme itki jo odotushuoneessa, hän tunnisti paikan jo siinä. Tutun kuvion mukaan, tyttö isin syliin ja äiti pitää kiinni kädestä, jotta verikoe saadaan otettua. Tällä kertaa verta lensi kokeen jälkeen pitkin neidin vaatteita, pian vuoto loppui ja pääsimme kotiin. Ihme sai valita tarran, mukaan lähti kissatarra. Päivä meni ulkoillessa, leikkiessä, siivotessa ja pihaa haravoiden. Mummi vietti päivää meidän kanssa, niin neidillä oli seuraa kun jompikumpi aikuisista puuhaili. Päivä päättyi kauppareissuun ja saunaan. Kaupasta Ihme sai valita ilmapallon ja mukaan lähti Pikku Myy pallo. Sauna meillä on vielä rempassa, mutta sielä pystyy silti saunomaan.Lauantaina meillä herättiin 6.30, hyvin nukutun yön jälkeen. Jee! Itse heräsin ensimmäisen kerran 5.30 ja Ihme nukkui tyytyväisenä. Enpä muista milloin olisi näin hyvin nukuttu.

Lähdettiin ulos jo ennen yhdeksää. Meidän pihalta kun poistuu on näkymät tälläiset.

                                             Muutama askel ja olemme rannalla.


 Heiteltiin kiviä veteen, tehtiin pihassa hiekkakakkuja ym.. Niin ja me tytöt käytiin kävelyllä katsomassa sorsia ja kaivinkonetta. Ihme on ollut aina kiinnostunut autoista, kaivinkoneista ja muista vekottimista.

Päikkäreitten jälkeen pikku neiti pääsi hetkeksi mummin luokse leikkimään, kun äiti ja isi käväisi kahdella kirpparilla. Löysin Ihmeelle paidan ja leluja ulos. Ehdoton suosikki oli perässä vedettävä fisher price kilpikonna.Sunnuntaina olo oli jotenkin flunssainen ja ei oikeen huvittanut mikään. Lähdettiin aamusta mummin luokse, mummi teki ruuat ja päästiin valmiiseen pöytään. Luksusta. Välipalaksi saatiin lettuja. Meillä on tapana käydä sunnuntaisin kaupassa. Ostetaan koko viikon ostokset kerralla, ei olla kovinkaan innokkaita kaupassa käviöitä ja näin ei tarvitse viikolla iltaisin lähteä. Kaupan jälkeen isi puuhaili omiaan ja me tytöt ulkoiltiin ja tehtiin lämpimiä voileipiä.2 kommenttia:

  1. Kiva, kun olet laittanut blogin pystyyn. Voi täältä seurata kuulumisia! Terveisiä Seinäjoelta.

    VastaaPoista