maanantai 7. syyskuuta 2015

Kimpsut niskaan ja pihalle

Tässäpä meidän neidin tämän syksyn vaatteet. Olen ostanut tytölle yhden haalarin uutena ja se on tässä. Name it softshell liila haalari, se on tytölle reilu, joten varmasti mahtuu keväälläkin. Haalari on jo päässyt käyttöön kun ollaan pyöräilty aamuisin harrastuksiin. Vieressä kirpparilta ostettu reimatec takki. Tämä on ihan äidin suosikki ja tätä vähän etsiskelinkin.


Nämä on sitten enempi joka päiväiseen rytykäyttöön. Me ulkoillaan paljon ja ei välitetä kurasta eikä muuasta liasta, joten tarvitaan useampi haalari ja sellaiset jotka saa sotkeentua ja kestää vettä. Vaaleansininen reimatec haalari on ostettu viime keväänä kirpparilta ja se on ollut kovalla käytöllä. Kelpaa silti vielä hyvin ja mahtuukin ainakin alkusyksyn. Viereinen haalari saatiin keväällä kaupanpäälle kirpparilta,  tämäkin on ollut jo useamman kerran käytössä. Hyvä on ja hyvin toimii.


Tämä puku ostettiin muistaakseni eurolla kirpparilta. Takkia on käytetty nyt syksyllä, mutta housut eivät ole vielä päässeet käyttöön, mutta eiköhän nekin pian jalkaan pääse.


Tytöllä on pari ohuempaa pipoa keväästä, mutta pipoja ja kypärämyssyjä pitää ostaa lisää. Muutamat hanskat myös löytyy ja sormikkaita on jo käytetty jonkin aikaa. Tyttö palelee herkästi. Kenkiä on kahdet superfitin kengät, niistä tyttö tykkää, ilmeisesti mukavat jalassa. Ja kumpparit jotka tänäänkin aamulla vetästiin jalkaan. Tällä viikolla koitan metsästää tytölle asusteita ja kenkiä lisää.


Huomenna pääsette lukemaan meidän tämän päiväisestä eksymisestä ja viikonlopun "kylpyläreissusta"

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Hyviä löytöjä olet tehnyt kirppareilta ja nättejä on vaatteet :)

  Onko tuo name it:n softshell-haalari minkälainen? Pitääkö mitenkä vettä?

  Mua jäi harmittamaan etten pojalle sitä ostanut. Iski nuukuus...ostin 15 eurolla kirppikseltä jonkun remun vanhan haalarin. Muuten ihan jees mutta tuntuu poikaa viluttavan herkästi. Tuo softshell olisi varmaan lämpimämpikin kuin pelkkä kuorihaalari?

  VastaaPoista
 2. Meillä ollut käytössä vesisateella pöyräillessä, kuivana ja lämpimänä on pysynyt. Kerran neiti istui vesilätäkköön, ei kastunut silloinkaan. Vesipisarat jää haalarin pintaan. Muistaakseni myyjä sanoi että tämä haalari menee vielä miinus yhdellä asteella. En niin tarkkaan pistänyt mieleen, kun puen tytön ihan sen mukaan mitä luulen hänen tarvitsevan :)

  Mutta suosittelen kyllä, olennollut tyytyväinen, helppo myös pitää puhtaana. Joskus näitkin näkee kirppareilla, ei osunut vaan kohdalle sopivaa.

  VastaaPoista