torstai 28. toukokuuta 2015

Kipeä lapsi ja arjen touhuja.

Viime viikon keskiviikkona Ihmeelle nousi kuumetta 38,5. Kuume kesti viikonlopun yli, lisäksi tyttö on ollut yskäinen, räkäinen eikä ruoka maistunut viikkoon ollenkaan. Eilen tyttö vihdoin söi, miten voikaan äiti tulla iloiseksi kun lapsi syö. Monta päivää mentiin pelkästään piimällä ja rusinoilla. Pari yötä meni äidillä kokonaan valvoessa kipeän lapsukaisen kanssa. Kyllä iski taas ihan totaali uupumus. Päivisin tyttö ei ollut missään tyytyväinen ja kyllä rupesi äidin voimavarat olemaan taas vähissä. Itsekin olin launataina kuumeessa, mutta kun isi ei tällä hetkellä kelpaa, oli äidin silti hoidettava koko ruljanssi. 

 Noh nyt tyttö rupeaa olemaan taas oma itsensä.
    Maanantaina ei lähdetty toipilaina taaperokahvilaan, vaan Ihme sai leipoa. Tehtiin helppoja teeleipiä, jotta tyttö pystyy mahdollisimman paljon osallistumaan ja on nopseasti tehty.

Tiistaina meille saapui hiekkaa, multaa ja katetta. Pihan mylläys siis jatkuu, ahkera mies lapioi hiekkaa jo samana iltana. Ihan mahdottoman ahkera, iltayhdeksän aikaa täysi touhu päällä. Eikä ollut esimmäinen kerta kun tuo ahertaa Ihmeen mentyä nukkumaan. Usein hän lähtee remppaamaan tai pihahommiin vielä illalla.Tiistaina me puistoiltiin Ihmeen kaverin kanssa. Tiistai meni muuten aikalailla leikkien, ulkoillen ja pyykkirumbaa pyörittäessää

Keskiviikkona päästiin nauttimaan täydestä hiekkalaatikosta. Päivä hujahti pihalla ja leikkipuistossa, sen verta ihana sää oli ettei malttanut sisällä olla.


Tänään torstaina oltiin taas puistossa tytön kaverin kanssa. Ihme oli kyllä sitä mieltä että hän leikkii vain kaverin äidin kanssa. Puistossa oli muutenkin tänään paljon lapsia, aikamoinen huiske.

Vähän kukkapennkiä sain siistittyä eilen, kun neiti sai vettä kastelukannuunsa, hetki pärjättiin ilman äidin seuraa. Muuten viikko on mennyt ihan täysin Ihmeen kanssa, ruuan laitossa, pyyki ja tiskihommissa. Tänään ajattelin koittaa ottaa hetken omaa aikaa, jos illalla pääsisin käymään lenkillä. Rupeaa taas tuo selkä kenkkuilemaan kun ei ole tehnyt mitään sen eteen.


Huomenna koitan vähän siivota, neidin sallimissa rajoissa. Ja lauantaina saadaan pikavisiitille Ihmeen isoisä, joka näkee Ihmeen nyt kolmatta kertaa. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla :)

  Mikä sairaus teidän tytöllä on jos saa kysyä?

  Inhottavaa aina kun pienet sairastaa, mutta onneksi yleensä tervehtyvät aika pian :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Mä olen päättänyt nyt ainakin toistaiseksi pitää poissa tuon lapsen sairauden täältä blogista.
  Juu on se inhottavaa kun pieni on kipeenä.

  VastaaPoista