tiistai 19. toukokuuta 2015

Reissu Tampereelle

Lauantaina hypättiin junaan ja lähdettiin Tampereelle. Matka sujui hyvin rusinoita syödessä ja maisemia katsellen.


Mentiin siskoni luo. Ihme söi ja nukkui. Leikittiin ja lähdettiin veljeni avovaimon näyttelyä katsomaan. Ihmeen kanssa taidenäyttelyssä olo oli hieman haastavaa, pikaisesti sain kuitenkin upeat työt katsottua. Neiti kun oli sitä mieltä että teoksia myös kosketaan ei vain katsella. Jäätiin sorsapuistoon leikkimään näyttelyn jälkeen. Tosi kiva leikkipuisto. Hämeenlinnan leikkipuistot on aika surkeita, Tampereella oli kivempia. Vaikkakin Tampere on minun makuuni liian iso kaupunki, mutta kyllä sieltäkin hyvät puolet löytyi. Hyvin ja helposti pääsi bussilla paikasta toiseen ja rattaitten kanssa ilmaiseksi. Hämeenlinnan bussilikenne ei toimi ollenkaan ja täällä ei pääse rattaiden kanssa ilmaiseksi.  Ihme sai juna-asemalta ilmapallon ja sen kanssa oli kiva meuhata. Tuoli oli "ihahahaa" ja kummisedän kanssa oli taas kiva riehua ja halailla.
Yö vietettiin veljeni luona. Lauantaina aamulla ulkoiltiin leikkipuistossa ja iltapäivällä käytiin jossain puistossa, jossa oli paljon kukkia, oravia ja sorsia. Neiti ei halunnut olla yhtään rattaissa, joten kantaen meni koko reissu. Huh. Ei mitenkään uutta. Noh ihanahan tuon lähellä on olla, mutta kun ei ollut mitään kantovälinettä, selän siitä puuhasta kipeäksi sai. Parasta oli sorsat ja kivien heittely veteen. Iltapäivällä mentiin junalla kotiin. Kyllä oltiin väsyneitä tyttöjä, huh. Isi oli saanut remppahommia tehtyä kun me oltiin pois jaloista.  Ihana oli päästä saunaan ja omaan sänkyyn. Ihmekin heräsi VAIN kaksi kertaa yöllä. Jee.
Sunnuntaina aamulla ulkoiltiin, isi ajeli nurmikon ja tytöt tutkittiin kiviä. Päikkäreitten jälkeen lähdettiin tuttava perheen vauvan ristiäisiin.Illalla isi meni kauppaan ja me lähdettiin pyöräilemään. Ihmeellä oli omanlainen näkemys pyöräily kypärästä. Illalla repäistiin ja syötiin maissinaksuja. Oltiinpa hurjia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti