keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

REMPPA. Keittiö makuuhuoneeksi.

Vihdoin lupaamiani remppakuvia. Tarkoitus on esitellä huone kerrallaan meidän koti ja siinä samalla siis tämä remppa. Meillä ei tehty eikä tehdä pientä pintaremppaa, vaan ihan kaikki meni uusiksi. Mies on tehnyt todella paljon hommia ja kaiken itse. Minä autoin vähän purkuhommissa ennen kuin saimme tytön. Mies on mm. laittanut meille lattialämmityksen, seiniin lisää lämpöeristystä ja paljon paljon muuta. On mulla uskomattoman taitava ja ahkera mies. 

Aloitetaan vanhasta keittiöstä. Keittiön tilalle tuli tytön huone. Seinän väri valittiin jo ennen kuin tytöstä oli tietoa. Haluttiin väri joka sopii kummalle tahansa sukupuolelle ja ehdottomasti pirteä väri. Mun mielestä lasten huoneessa saa ja pitääkin olla jotain väriä. Ilo ja hauskuus saa näkyä. Värikäs huone huokuttaa leikkimään ja on vaan niin ihana. Mä en välitä "tyylikkäästi" sisustetuista lastenhuoneista. Ne on usein vaan sen näköisiä että miellyttävät aikuisen silmää.Muutos vanhaan on huikea. Tämä huone on ihana, värikäs ja kutsuu leikkimään. Ihmeen huoneessa ei ole vielä sänkyä. Hän nukkuu tyytyväisenä meidän huoneessa, kellään meistä ei ole kiire muuttaa asiaa mihinkään suuntaan. Hoitopöytä on ollut jo pitkään käyttämättä. Se lähteekin pian pois. Joten voin laittaa uudet kuvat kun se on poissa ja huonetta järjestelty vähän uusiksi.

Mä en ole mikään sisustaja luonne. En mieti tarkaan yhteensopivia värejä tai jonkun esineen millintarkkaa paikkaa. Meillä suositaan käytännöllisiä ja mukavia juttuja. Näitä kuviakaan varten en järjestellyt tavaroita mitenkään, arki saa näkyä. Ja esim ruskea tuoli ei kuulu huoneeseen, mutta sattui kuvaushetkellä siinä olemaan :D
Mitään sisustushömppää ette siis tässä blogissa pääse katselemaan.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti