sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Lääkärireissua ja isänpäivää.

Lupasin kirjoittaa tytön lääkärikäynnistä. Tytöllä oli siis lääkäri tiistaina ja päästiin sinne kaikki. Nyt en viitsikään kirjoittaa sen yksityiskohtaisemmin kuin että käynti meni hyvin. Tyttö oli reipas, leikki ja puhui paljon. Lääkärin mielestä tyttö puhuu paljon ja monipuolisesti. Ja näin on, neiti on erittäin puhelias ja koko ajan. Lääkärissä selvittiin täysin ilman itkuja, hoitajalla neiti pisti tapansa mukaan hanttiin pituuden mittauksessa. Lelut oli niin kivoja ettei tyttö olisi malttanut lähteä kotiin. Ja tietysti tyttö pääsi taas sairaalan liukumäkeen isin kanssa. Tällä kertaa tyttö sai hoitajalta lorupussin.


Meidän isänpäivä oli rento. Se vietettiin niin kuin isi halusi, ihan vain kotosalla, mukavaa yhdessä oleilua. Päivä sujui myös paljolti lapsentahtisesti. Tyttö nukkui aamulla yhdeksään asti, puolenpäivän tienoilla saatiin kavereita kylään. Tuon jälkeen ulkoiltiin kolmistaan, leikittiin, syötiin, katseltiin muumeja ja muovailtiin taikataikinasta. Tosi kivaa kun ei tarvinnut istua autossa eikä pönöttää epämukavissa vaatteissa. Uskaltaisin jopa väittää että erittäin lapsiystävällistä.

Isinpäivä korttiin kyselin tytöltä kaikelaista isistä, viimeinen kysymys oli: Mistä isi tykkää? Tyttö vastasi heti: "Minusta" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti