sunnuntai 15. marraskuuta 2015

2v juhlat ja tarjoilu


Meillä oli lauantaina ihanat 2v juhlat. Koitettiin järjestyy vähän pienemmät juhlat kuin 1v juhlat oli ja nyt meitä oli 18 henkeä, se tuntui juuri sopivalta määrältä. Askartelin vähän koristeita jo pari viikkoa sitten, tein pari viiriä ja neljä pom pomia, niistä kuvia myöhemmin. Lauantaina päiväunien jälkeen vieraat saapuivat ja tyttö oli innoissaan vieraista ja lahjoista. Koitan muistaa vielä kuvata lahjatkin. Pikkuneiti leikki kovasti serkkujen ja kaverinsa kanssa. Musta on jotenkin tosi ihanaa seurata noita serkuksia, onneksi niitä löytyy viisi ja pian syntyy kuudes. Serkkujen kanssa leikit sujuu aina, tyttö halailee yksi vuotiasta serkkuaan, isommat leikkii hänen kanssaan ja jopa tuo esiteini kiltisti juttelee ja touhuu tytön kanssa.





Tarjolla meillä oli mansikkavadelma täytekakku,  joka on minun kolmas kakku minkä olen koskaan vääntänyt, siksi ulkonäkö ei ole mikään niin kaunis. Kirjaimet suttasin valokuvasta.  Mies teki kuivakakun ja minä tein tavallisia keksejä ja sokerittomia keksejä. Tarjolla oli myös karjalanpiirakoita, kinkku ja jauheliha "pötköjä", hedelmiä ja kasviksia. Noista tarjottavista parhaiten meni kaupaksi nuo pötköt, kehittelin ne ihan omasta päästä, ja kun itse ehdin pöytään, ne oli loppu.



Neidin juhlat oli onnistuneet, tyttö selkeesti nautti päivästä. Äiti oli kyllä väsynyt illalla, ensi viikonloppuna tulee vielä muutama vieras, mutta juhlat on nyt juhlittu ja me palataan takaisin arkeen. Mielestäni minun ja tytön vaatteet oli nappi valinta. Molempien vaatteet oli mukavat päällä, minä tykkään tuosta omasta mekosta paljon, rento, mutta jotenkin niin minun tyylinen ja nätti. Tyttö valitsi itse paidan kaupasta ja hameesta tykkäsi heti kun sen joku aika sitten ostin. Mielestäni oikein kivaa yhdistelmä ja sopiva juuri tähän tilaisuuteen.


4 kommenttia: