perjantai 11. maaliskuuta 2016

KEVÄT kevät KEVÄT!!
Iiik kääk ihanaa kevät on tullut!
Mä en ole ikinä ollut kevään ystävä. Mun mieliala ei ole koskaan ollut riippuvainen vuodenajoista. Tänä vuonna asiat ei olekaan ihan noin. Mä olen viime päivinä herännyt eloon. Musta tuntuu kuin olisin herännyt jostain talviunilta! Olo on sata kertaa pirteämpi kuin muutama viikko sitten, mieli on iloinen ja olo aika energinen. Täysin kuntoon en ole vielä tulpan jäljiltä päässyt, mutta fiilis on nyt hyvä.Täytyy myös myöntää että takana oleva talvi ei ollut hyvä. Jokaisella meistä on ollut jotain terveyshuolia, tytön vointi vaihdellut, lääkitystä ei saada kuntoon ja oma sairastelu on vienyt täysin voimat. Huonot uutiset omasta terveydestä oli viimeinen pisara.Keskiviikkona kun käveltiin pois muskarista, mun teki mieli juosta, hyppiä ja kiljua ilosta. Aurinko paistaa ja kevät tulee! Ihanaa! Tämä on itsellekin hiukan hämmentävää kun en koskaan ole ollut mikään keväästä innostuja. Mun tekisi mieli laittaa koko piha kuntoon (hah, sielähän on vielä lunta vaikka kuinka paljln), istuttaa kuussataaneljä kukkaa ja yrttiä, kaataa turhat pensaat, maalata aita, pestä koko kämppä ja kaikki kaapit ja kipot, pestä ikkunat ja juosta kuus kertaa talon ympäri ja huutaa kevätkevätkevät!!! Hah, naapurit jo tietää että meikäläinen on aika höpsö täti, joten siitä viis. Höpsöstä tädistä tuli mieleen eilinen puistoilu.


Oltiin tytön kanssa puistossa ja leikin tapani mukaan tytön kanssa. Tyttö pyysi minua leikissä leikkivessaan ja minähän menin. Hän sanoi "äiti pissaa tohon" ja minähän leikisti pissasin. Vieressä kolmevuotias vieras tyttö katsoi hämmentyneenä meidän leikkiä ja hänen äitinsä kiemurteli vaivaantuneena. Sanoin vieraalle tytölle, katsoitko ihmeissään tädin höpsöjä leikkejä. Tyttö ei vastannut, mutta omani kysyi mikä höpsö täti. Vastasin: minä. Tyttöni alkoi vain kikattaa. Neitokainen tottunut höpsöilyyn.


Päässä on nyt pyörinyt monta juttua, joista kirjoittaa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Aika on mennyt tytön kanssa touhutessa ja olen koittanut jossain välissä käydä salilla. Ärsyttävä ruokahaluttomuus taas vaivaa, niin painon nousu on vähän pysähtynyt. Voisin kirjoitella treeneistä ja syömisistä, kevään ja kesän suunnitelmista ja ihan arjesta nyt ainakin. Itsellä on myös suunnitelmia meidän tytön hoitokuvioista ja omasta työn aloituksesta, mutta nämä kaikki asiat ei ole minun päätettävissä niin katsotaan mitä kevät tuo tullessaan.


2 kommenttia:

  1. Toivon, että kevät ja sen jälkeen tuleva kesä toisi ihania asioita perheenne elämään! <3

    VastaaPoista