tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kiva viikonloppu

Viikonloppu tuli ja meni, mutta silti palaan menneeseen viikonloppuun. Meidän viikonloput on yleensä aika samanlaisia, toisena päivänä mies remppailee ja me tytöt elellään normi arkea, toisena päivänä vietetään aikaa yhdessä koko perhe, ulkoillaan ja tehdään viikon ruokaostokset.

Viime viikonloppu oli erilainen ja musta se oli tosi kiva. Lauantaina suunnattiin koko perhe liikkumaan temppulaariin. Iltapäivällä tyttö pääsi mummille hoitoon kolmeksi tunniksi (ekaa kertaa kokeiltiin vähän pidempää aikaa). Me vanhemmat suunnattiin ulos syömään ja muu aika käytettiin kaupungilla kävelyyn ja muutamassa kaupassa käymiseen. Sunnuntaina lähdettiin heti aamupalan jälkeen kylpylään pulikoimaan ja tyttö oli taas todella iloinen kun pääsi uimaan.

Olipas kivan touhukas viikonloppu ja oli ihanaa kun oli tuota parisuhdeaikaakin. Me päätettiin tästä lähtien käydä kerran kuussa treffeillä.  Tosin ensi kuun treffiaika menee siihen, että lähdemme ystävien häihin. Tyttömme ei viihdy autossa ja matkaa juhliin on reilu pari tuntia per matka, meistä olisi ihan kidutusta istuttaa tyttöä yli neljä tuntia autossa ja pari tuntia kirkossa ja juhlapaikalla. Hiukan kyllä jo jännittää miten tytöllä sujuu tuo päivä, ollaan pois varmaan joku 8h.


2 kommenttia: