maanantai 13. heinäkuuta 2015

Jazzia, kotieläimiä ja muotinäytöksiä.


Tänään lähdettiin päikkäreitten jälkeen KankaistenTilalle. Kankaisten tilalla on kotieläimiä, marjojen itsepoimintaa, leikkipaikka ja kahvila/puoti. Me tutustuttiin ensin eläimiin. Tyttö oli erityisen kiinnostunut kanoista ja lampaista. Syötiin eväitä ja leikittiin leikkipaikalla, ihme viihtyi parhaiten hiekkalaatikolla. 
Myös pienellä traktorilla ajelu oli tytön mieleen. Tilalta löytyy myös pomppulinna. Alkuun tyttö katsoi vähän epäilevästi koko laitetta, mutta rohkaistui sitten kokeilemaan. Voi että, se olikin ihan älyttömän hauskaa. Pieni kikatti ja hupsuili ihan täysillä. Neiti ei olisi lähtenyt millään pois. Onneksi kotimatkalle ostettiin vadelmia, joita me tytöt sitten naposteltiin.
Eilen oltiin LinnaJazzeissa. Lähdettiin suoraan päikkäreiltä ja syötiin välipala linnapuistossa viltin päällä jazzia kuunnellen. Tyttö pääsi sen jälkeen vieressä olevaan leikkipuistoon leikkimään ja kotiin huristeltiin pyörällä. Illalla koko perhe saunan kautta unille.

Loma on vasta alussa, mutta silti tuntuu että ollaan puuhailtu kaikenlaista. Mitään suunnitelmia emme kovasti halunneet ja edetään ihan fiiliksen mukaan. Isimies on ehtinyt vähän rempata ja tehdä pihahommia. Iltaisin on ollut ihanaa leikkiä yhdessä olohuoneen lattialla dubloilla ja junaradalla. Tänä iltana mamma järjesti tytölle ja isimiehelle muotinäytöksen nukeilla, tyttö pyysi "lisää lisää", joten yleisön pyynnöstä nukeilla oli myös tanssiesitykset ja taitonäytökset. Isin mielipide oli "vaimoni on seonnut"

On on, rakkaudesta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti