perjantai 10. heinäkuuta 2015

Touhutalo


Me oltiin tänään Hämeenlinnan Touhutalossa. Koko perheellä oli kivaa. Olen käynyt aiemmin tytön kanssa Riihimäen HopLopissa. Sieläkin oli mukavaa, mutta sielä oli todella likaista. Työn puolesta olen käynyt myös Huimalassa, kiva paikka sekin. Sinne mennään sitten joskus kun tyttö on isompi. 


Tytöllä meni tänään riisi nenään. Sanoin miehelle, ja hän keksi samalla sekunnilla että otetaan se pois nenäimurilla (siis sillä jolla imetään räkää nenästä, meidän malli yhdistetään imuriin). Ja niinhän se lähti. Aika kätevä vehje.


Pari iltaa sitten olin jo sängyssä kun mies tuli nukkumaan. Hän tuli suoraan suihkusta ja alkoi etsimään alushousuja kaapista. Kaapilta kuului: "Pitkät kalsarit, uimakalsarit... mul ei oo yhtään kalsareita. Sä haluat et tyttö muistaa äidin joka leikki ja touhus tytön kanssa eikä äitiä joka teki vaan kotitöitä. Mut mä haluaisin et tyttö muistais isän jolla on housut." 

Niinpä. :D4 kommenttia:

 1. Toi Touhutalo alkoi kiinnostaa :) Ja terkut iskälle :)

  VastaaPoista
 2. A-murulla meni talvella riisi nenään ja siinä ei auttanut mikään ja huuto oli sen mukainen. Lopulta tyttö niisti sen itse pois kun vähän rauhoittui. Apua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, no onneksi tuli kuitenkin pois. Eihän riisi nenässä ole kellään kivaa :)

   Poista