lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Mökkireissun jälkeen ollaan taas ehditty puuhailla kaikenlaista ja ollaan paljon myös vaan oltu ja nautittu yhteisestä ajasta. Tyttökin selkeesti nauttii. Viime viikonloppuna isimies remppasi ja me käytiin leikkipuistossa ystäväperheen kanssa. Sunnuntai iltana olin pihahommissa klo.22 kun tyttö nukkui, huomasin puskan takaa tutut silmät, en aluksi uskonut silmiäni. Kissamme katosi vuosi sitten ja nyt se tuijotti mua pihalla.  Uskumatonta. Sisälle se kuitenkin tuli heti reippaasti ja meni ruokakaapille. Kaappi oli tietysti tyhjä, mies lähti sitten abc:lle kissanruoka ostoksille klo.23. Kuinkahan moni hakee kissalleen ruokaa tohon aikaan :D


Maanataina isimies laittoi autoa ja me tytöt käväistiin pyörällä Goodmanissa. Olin päättänyt että ostan synttärirahoillani itselleni uuden takin ja ehkä myös tytölle syksyksi haalarin. Oma ulkoilutakkini on ollut rikkinäisenä käytössä jo monta kuukautta ja nyt löysin kivan pinkin. Löysin alesta joku aika sitten pinkit lenkkarit, niin halusin yhtä pirteen takin. Tytölle löysin haalarin, ensimmäinen haalari jonka ostin uutena.

 

Ollaan ulkoiltu joka päivä paljon. Tiistaina oltiin KankaistenTilalla poimimassa mansikoita. Minä olin ihan ekaa kertaa poimimassa, tyttö ja isimies söivät eväitä ja leikkivät. 
Keskiviikkona sain ihanan entisen työkaverini kylään. Leivoin vierailua varten kinkkupiirakkaa ja sitruunamuffinseja. 

Tytön hiuksetkin leikkasin tuossa joku päivä <3


Torstaina retkeiltiin täällä Hämeenlinnassa, käytiin kesäteatterin tiloissa seikkailemassa ja puistoilemassa.


Parin viikon aikana olen huomannut että tytöstämme on kasvanut iso. Hän on niin reipas ja taitava. Tuntuu että tämä kasvaminen on tapahtunut ihan yllättäen. Puolitoista vuotias oli vielä ihan pieni, vauva. Mutta tämä kohta 2v, on jo iso tyttö. Osaa todella paljon asioita, ymmärtää hirmuisesti ja on jo ison tytön näköinen. Leikkipuistossa saatiin ihanat hymyt talteen kun neiti kiipesi itse tähän leikkivälineeseen. Miten tyytyväinen tyttö kun osaa itse.


Perjantai aamuna lähdin tytön kanssa Tampereelle siskoni luo.  Vietettiin päivä sielä ja illalla isimies tuli myös, siirryttiin veljeni luo ja oltiin launtaihin sielä. Tänään lauantaina lähdettiin aamulla miehen kanssa kahden ikeaan. Voi että minua jännitti mennä kahdestaan. Tyttö jäi veljelleni hoitoon ekaa kertaa, hän on ollut hoidossa vain mummilla muutaman kerran, tunnin tai kaks. Tunti oltiin pois ja tytöllä oli sujunut hienosti.
 Ja minä melkein juoksin ikean läpi, hyvä että mies pysyi mukana kun mennä viipotin. Ikeasta meille kotiutui uutta patjaa ja tuolia, mutta niistä lisää joskus toiste. Pääsi tämä mamma illalla ihan oikeestikin juoksemaan kun isi ja tyttö pyöräili vierellä.

2 kommenttia: