tiistai 17. marraskuuta 2015

Juhlien koristeet


Halusin tytön synttäreille vähän koristeita, en liikaa,  mutta kuitenkin jotain. Tein keittiön ja olohuoneen ikkunoihin viirit, leikkasin ja maalasin omilla vanhoilla askartelu tarvikkeilla. Ensimmäiseen kuvaan sotkin taas neidin nimen, siksi viirissä loistaa valkoiset pilkut. Lisäksi tein neljä pom pomia, ostettiin valkoisia ja vaaleanpunaisia ilmapalloja ja länttäsin ne olkkarin nurkkaan. Lopputulos oli mun mielestä hyvä. Aika pienellä vaivalla sain jotain ekstraa tänne, toki helpommalla pääsee jos ostaa kaiken valmiina, mutta halvempi vaihtoehto on tehdä ite ja tykkään näperrellä.

Kun ehdin, laitan vielä tytön lahjat ja 2 vuotis neuvola kuulumiset. Lisäksi suunnitelmissa on esitellä lisää kotiamme ja pian tulossa myös meidän joulukalenteri. Me oltiin tänään kylpylässä päivällä uimassa. Tyttö oli kyllä niin mahdottoman innoissan koko paikasta, hän innostui myös laskemaan vesiliukumäestä. Paljon rohkeampi on kuin äitinsä. Neiti on jättänyt nyt parina päivänä päikkärit väliin, kuten tänäänkin, tosi hyvin jaksoi silti monta tuntia polskia. Kyllä uni tuli illalla nopeasti kun pääsi äidin syliin sängyssä. 


4 kommenttia:

 1. PomPomit on kyllä ihania koristeita ja helppo tehdä. :)

  VastaaPoista
 2. Onpas tosi kivan näköinen tuo teidän pöydän viereinen seinä jossa noita kuvakollaaseja useampi! Voisi itsellekkin toteuttaa jotain tuollaista.
  -Marra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekkin tykkään siitä, vaikka se onkin vielä vähän kesken.

   Poista