keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Taaperon syksyä


Täällä on touhuttu niin paljon, ettei konetta ole paljoakaan ehtinyt availla. Tytön synttärit lähenee ja niitä kovasti suunnittelen. Päiväuniajat ovat menneet pihahommissa ja iltaisin tytön mentyä nukkumaan olen ollut väsynyt.  Mies tekee usein iltaisin vielä työpäivän päälle remppaa, niin minusta on vähintäänkin kohtuullista että haravointi hommat on minun vastuulla. Viikonloppu meni tytön kanssa touhutessa, mies teki remppaa ja siirsi postilaatikkomme toistamiseen. Täällä pitää siirtää postilaatikot lähelle tietä ja ryhmittäin, meillä ei siirtynyt kuin pari metriä, mutta mutta.. asia ei ollut ihan niin yksinkertainen, virheelisen tiedon takia postilaatikkoa veivattiin ympäri tonttia.
Tytön kanssa olen puuhaillut kaikenlaista. Ollaan leivottu, askarreltu, tanssittu, retkeilty, käyty avoimessa päiväkodissa.. Paljon on rakenneltu dubloilla, tehty liukumäki sisälle ja luettu. Tytön mielikuvitus on kehittynyt huimasti. Hän leikkii koko ajan mielikuvitusleikkejä, lelut onkin aikalailalla uhohduksissa. On ihanaa seurata hänen leikkejään, miten innoissaan toinen on, keksii kaikenlaista ja eläytyy ihan täysillä. Mielikuvituksen lisäksi tytöllä on nykyisin erittäin hyvä huumorintaju. Hän on aikamoinen höpsöttelijä, eipä ole yhtään päivää jolloin en purskahtaisi nauramaan, kun hän koittaa minua naurattaa. Meillä on tapana ostaa tytölle uusia leluja vain synttärilahjaksi ja jouluna, kirppareilta tulee ostettua pitkin vuotta jotain pientä ja pari uutta on tullut hankittua muuten vaan. Nyt tyttö odottaa selkeästi synttäreitä, joulua ja uusia leluja! Viime päivinä olen piristänyt meidän touhuja muutamalla jutulla.

Tämä pyörä on meillä lainassa,  hyvät leikit saatiin aikaiseksi ja mukava ulkoilu.Nämä ostin kirpparilta,  näitä tyttö jaksaa väsäillä ja nimetä eläimiä ja numeroita.


Otettiin pitkästä aikaa katuliidut esille. Näillä on nyt piirretty monta päivää.


Tällä viikolla tytöllä oli lääkäri taas, mutta siitä lisää myöhemmin.  Perjantaina aion olla niinkin retee, että käyn kampaajalla. Kaippa se on kerran vuodessa käytävä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti