sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Mitä kuuluu?


Noniin, kuten arvelinkin, täällä on vietetty hiljaiseloa. 
Syy on kyllä aivan eri kuin alunperin. Työt eivät alkaneet vielä.  Ja oikeastaan olen siitä helpottunut. Arki jatkuu nyt samana kuin ennenkin, aloittelemme harrastukset ja ulkoilemme paljon. Koitan saada myös tehtyä pihahommia ja muita hommia. Nautin perusarjesta ja toivon että elämämme olisi nyt tasaista.

Odotan jo kovasti kevättä. Ollaan kyllä nytkin ulkoiltu pari kertaa päivässä, mutta odotan aikaa kun päästään kunnolla leikkipuistoihin, pyöräilemään ja omalle pihalle hiekkalaatikolle. Vaikka nyt oli taas ihan kivaa iun tuli lunta ja pääsi pulkkamäkeen ja lumilinnan rakenteluhommiin.

Olen aloittanut pienen kuntorempan. Tarkoitus on saada lisää painoa, jotenka lihasten kasvatus on meneillään. Saa nähdä miten käy, voi olla etten saa aikaiseksi mitään, mutta kokeillaan nyt. Itse en pahemmin ymmärrä näistä painonnosto asioista mitään, mutta eiköhän nämä tästä selkene. Meillä on alakerrassa tekeillä pieni kuntosali ja sielä olenkin nyt aloitellut nämä salitouhut. Olen koittanut myös syödä nyt enemmän, jotta se paino nousisi ja rahka alkaa kyllä tulemaan korvista ulos. Olen aina syönyt säännöllisesti, monipuolisesti ja aika terveellisesti, mutta ehkä kuitenkin liian vähän proteiinia ja rasvaa. Ja välillä minua vaivaa nykyisin ruokahaluttomuus,  taitaa johtua lääkityksestä. Toisinaan myös nykyisin unohdan syödä, tyttö pitää niin kiireisenä.

Tyttö voi vaihtelevasti, labra käynti on taas edessä parin viikon päästä. Hän on kasvanut paljon viime aikoina, kaikki vaatteet on jäänyt pieniksi. Pituutta on jo ainakin 95cm. Tyttö on mahdoton höpöttäjä, hän puhuu koko ajan ja paljon. Lauseet on pitkiä ja hän osaa hassutella paljon. Neiti on erittäin kiinnostunut numeroista ja kirjaimista, ja tunnistaa niitä jo paljon.  Väritkin osaa lähes kaikki. Lempparitouhuja tällä hetkellä on palapelit ja maalaaminen. Meidän 2v tekee 60 palan palapelejä. Tyttö nukkuu taas säännöllisesti päikkärit  ja syö hyvin. Omaa tahtoa löytyy paljon. Ja minä ite kausi on alkamaisillaan. Tällä hetkellä on kova kyselykausi menossa, kaikki ja vähän päälle pitää saada tietää. Isistä on tullut erittäin suosittu! Jes! Tätä mä olen odottanut, ja on ihanaa kun isi kelpaa leikkeihin ja muuhunkin. Meidän neiti leikkii lähes koko ajan mielikuvitusleikkejä ja onkin usein aivan joku muu kuin hän itse ja näkee ja keksii kaikenlaisia juttuja.

Meidän viikonloppu oli ihana. Lauantaina oltiin ystävänpäivä tapahtumassa ja sunnuntaina ulkoiltiin oikeen kunnolla koko perhe. Ystävänpäiväherkkuina meillä oli lettuja. Me ollaan niin tyytyväisiä kun saadaan nauttia perus arjesta, viettää aikaa yhdessä, rauhassa ja leppoisasti.


3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä :) Ai miten taitavia palapelejä teidän tyttö jo tekee! Ja vau mikä lumilinna :)

    VastaaPoista
  2. Lumilinna on miehen tekemä, hieno siitä kyllä tuli! Tyttö tekisi palapelejä nyt ihan koko ajan :)

    VastaaPoista