torstai 18. helmikuuta 2016

Päivän ruuat

Täällä olisi tavoitteissa saada lisää painoa. Ihan pelkkää pitsaa ja karkkia en halua syödä, karkeista en tykkää edes, niin koitan syödä enemmän ja säännöllisesti. Kaikki herkut on sallittuja, mutta makeasta en oikeen välitä, suolaiset herkut kyllä maistuu. Jäätelö sentään maistuu aina. Minun syömisisessä ongelma on ehkäpä ollut liian vähäinen syöminen. Aamupalan olen aina syönyt hyvin,  edellispäivän ruokaa on usein jäänyt vain tytölle, joten lounasaikaan usein söin vain leipää. Nyt koitan syödä kunnon ruuan myös lounaalla. Välipala maistuu aina, koitan syödä enemmän. Päivällisaikaan minä ja tyttö usein syödään pitkään ja paljon.  Usein napataan pieni välipala vielä ennen iltapalaa, omena tai porkkana. Iltapalaksi syö usein leipiä, rahkaa ja hedelmiä. Iltapalaa syön usein pitkin iltaa. En suunnittele syömisiäni etukäteen ja usein syön mitä löytyy tai tekee mieli.
Tänään syömiset näytti tältä,

AAMUPALA, juomana vesi, ruispaahtoleipää, juustoa, tomaattia ja raejuustoa, jugurttia, mysliä ja hedelmiä

LOUNAS, juomana piimä, kirjolohikiusaus, parsaa, tomaattia, kurkkua ja raejuustoa. Usein myös leipää, mutta nyt ei maistunut.

VÄLIPALA, juomana vesi, banaani-luumu-jugurtti-punaherukka smoothie, happareita ja juustoa lämmitettyinä.

PÄIVÄLLINEN, juomana maito, kanaa, riisiä, punajuurta ja porkkanaraastetta, kolme ruisleipää(juusto/paprika) ja kipollinen puolukoita.

ILTAPALA, juomana vesi ja maito,  rahkaa, päärynää, ruispaahtoleipää, juustoa, kurkkua ja paprikaa, manteleita ja omena. Niin ja mies tyrkkäsi käteeni keksin, jonka mussutin.

Kaikki vinkit ja neuvot tervetulleita!


2 kommenttia: