tiistai 9. helmikuuta 2016

Tytön huone, jatkuva muutos.

Tytön huone on viime kuukausina muuttunut monta kertaa. Marraskuussa neidin synttäreiden aikaan huoneeseen tuli pikkukeittiö ja sen jälkeen huone näytti tältä:

Tämä järjestys ei kuitenkaan miellyttänyt minua, joten ennen joulua veivasin tavarat uusille paikoille. Sen jälkeen huone näytti tältä:

Ylläolevasta tykkäsin, mutta sitten päätin siirtää tytön pinnasängyn pois meidän makkarista ja tilalle vei tietysti tuon isojen tyttöjen sängyn. Tyttö nukkuu tyytyväisenä meidän (ei se mikään meidän makkari ole, se on koko perheen) makkarissa ja mikään kiire meillä ei ole siirtää tyttöä nukkumaan toiseen huoneeseen.  Tuo sänky oli ihan turhaan tuolla neidin huoneessa ja nyt meillä on selkeästi leikkihuone ja huone missä nukutaan. Erittäin toimiva ratkaisu. Ja tällä hetkellä näyttää siis tältä:2 kommenttia:

 1. Kivan näköinen huone :)

  Meilläkin kuopus nukkuu junnusängyssä joka on aivan meidän vanhempien sängyssä kiinni. Silti yöllä tulee useimmin samaan sänkyyn. Isompi 8v sentään nukkuu omassa sängyssä omassa huoneessa mutta joskus jos uni ei millään tule, otan viekkuun:) ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On se kyllä ihanaa kun pieni on lähellä myös yöllä.

   Poista