perjantai 12. kesäkuuta 2015

Arkea taas..


Meidän viikko on sujunut ihan kivasti. Ollaan oltu kotona paljon kahdestaan ja ulkoiltu. Käytiin taaperokahvilassa ja tuttava perheen luona kylässä. Tytöillä oli oikein super hauskaa kun keksivät repiä pyykkipoikia telineestä, siitä kuului hauska ääni ja molemmat nauraa räkättivät. Ihania!  Tyttö on ollut vähän väsynyt ja itkuinen. Taitaa olla aika huono olo. Minä olen kantanut häntä paljon ja olen ollut vähän uupunut. Ehkä eniten uupunut taas huoleen tytöstä. Huoli on taas kova kun neidillä ei ole hyvä olla. Hän on niin pienikin ettei osaa kertoa olostaan. Voi kun saisimme tytön olon hyväksi. Eilen piipahdettiin sairaalassa, ja tänään olen roikkunut puhelimessa koko aamupäivän, kiireisiä tuntuvat olevan lastenpolilla kun eivät ehdi vastata. Ehkäpä maanantaina selviää jotain.
Tänään perjantaina olen vähän siivoillut. Ihmeen kanssa aamu ulkoilulla kerättiin kukkia. Kesä on kivaa aikaa kun saa kukkia helposti kotiin. Mä en oikein koskaan raaski ostaa kukkia, mutta näin kesällä kun vähän siivoilee, niin on kiva samalla laittaa tuoreet kukat pöydälle. Huomenna isimies meinaa väkertää lauteita saunaan ja me tytöt taidetaan lähteä mummin luokse.

Tästä perjantai illasta tuli tytölle oikein super kiva ihan yllättäen. Päivä kun oltiin siivoiltu ja ulkoiltu, päätin että leivotaan isille vielä omenapiirakka. Ihme sai laittaa kaikki ainesosat, sekoittaa, voidella vuuan ja laittaa omenat. Tyttö tykkää kovasti leipomishommista, vaikka äiti ei olekaan kovin hyvä näissä asioissa. Mutta tässä onkin nyt ihana tilaisuus opetella yhdessä.  Leivontapuuhien ollessa lopuillaan, tuli mummi ja edesmenneen tädin mies kylään. He olivat olleet reissussa ja Ihme sai tuliaisiksi mopon! Mopolla sitten pöristeltiin koko ilta ja tyttö oli niin innoissaan kun saatiin vieraita kylään.Taidan kömpiä sänkyyn kuuntelemaan tytön tuhinaa isimiehen vielä ahkeroidessa ulkona terassin kimpussa.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Suloinen tyttö :)

  Mikä sairaus sinun lapsellasi on (onko liian tungettelevaa kysyä?)?

  Löysin blogisi toisen blogin kautta enkä ole vielä kokonaan läpi kahlannut :)

  Hyvää kesää teille!!

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Kiitos!
  Olen nyt toistaiseksi ainakin päättänyt pitää lapsen sairauden pois täältä, tai ainakin pohdin kovasti tuonko sitä julki. Ihan vain lapsen etua ja tulevaisuutta ajetellen.

  Kiitos ja hyvää kesää sinullekin!

  VastaaPoista