lauantai 6. kesäkuuta 2015

kuulumisia
Kuvat ovat tänä aamuna otettuja. Lähdettiin aamupalan jälkeen puistoon ja kauppaan. Puistossa perinteiset touhut ja kaupasta isimies halusi jätskiä, Ihme sai tuollaisen hedelmäsoseen ja äiti mehua. Ja kyllä Ihme maistoi myös äidin ja isin eväitä. Puistosta kotiin päin tullessa tyttö halusi kävellä melko paljon, ei oltu ihan lähimmäisessä puistossa. Ja kaikki oksat ym piti tietty tutkia. Päikkäreitten jälkeen suunnattiin taas ulos. Isi meni omiin hommiin ja me tytöt heitettiin kiviä veteen ja tehtiin pihassa kakkuja. Vettä alkoi satamaan jo ihan kunnolla, niin lähdin pyörällä tytön kanssa Kodin Terraan ostamaan kukkia. Tyttö pysyy kuivana kun meillä on pyöräkärry. Ilta meni dubloilla leikkiessä ja muumeja katsellen. Minä kävin pikaisesti pihalla heittämässä kukat ja mullat kukkapenkkiin. Saunan kautta nukkumaan.

Maanantaina oltiin taaperokahvilassa.  Tiistaina oli ihan perus kotipäivä. Keskiviikkona saatiin ihanat ystävämme kylään ja kävin Ihmeen kanssa Goodmanissa. En ole mikään innokas kauppakeskuksissa kävijä ja tuollakin olen käynyt vain pari kertaa. Tyttö on käynyt kerran ja olikin ihmeissään mihin joutui. Hyvin kuitenkin viihtyi, rattaita ei ollut kun oltiin pyörällä, joten sylissä meni reissu. Lähdettiin mukamas ostamaan kenkiä tytölle. Mutta ei ostettu, myyjä ei ollut ehkä ihan paras mahdollinen. Itketti tyttöäkin kun väänsi tuon jalkoja. Musta nuo lasten kengät on aika kalliita. Myyjä koitti saada minua ostamaan tytölle lenkkarit (69,90e) ja sandaalit ( myös 69,90). Illalla tytön mentyä nukkumaan selasin facebookin kirpparia ja löysin lenkkarit (superfit) 6e ja sandaalit 8e. Toiset kengät saatiin ihan kotiin asti tuolla hinnalla ja toiset poljin hakemaan tytön kanssa torstaina. Sandaalit olivat vain kerran käyneet jalassa ja ovat kuin uudet.
Eilen perjantaina saimme kylään isosiskoni ja äitini, piipahti edesmenneen tätini mieskin täällä. 

Ihme on nukkunut tällä viikolla päikkäreitä vain 10-30min. Parin viikon takaisesta flunssasta on jäänyt yskä, joka häiritsee nukkumista. Minä olen ollut joka toinen päivä täynnä energiaa ja joka toinen päivä väsähtänyt. Olen kai luonteeltani stressaaja ja toisinaan kaikki stressikin väsyttää. Luonnoksissa odotteleekin teksti liittyen mm. stressiin ja ahdistukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti