lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannus viikonloppu kuvina!


Torstaina me tytöt siivottiin pikaisesti, käytiin poimimassa kukkia ja pyöräiltiin kaupoille ostamaan pihakukkia. Tyttö oli oikein aurinkoisella tuulella ja sovitteli äidin aurinkolaseja, vaikka vettä satoi melkein koko päivän.Mä rakastan syksyä. Kesä on ihan kiva, mutta inhoan kun kurkkua ja silmiä kutittaa kokoajan. Allergiat vaivaa. Enkä osaa nukkua yhtään jos on liian kuuma. Syksy on mun mielestä ihanaa aikaa. Ilma on niin raikas. Ulkona sateessa on kiva käydä lenkillä ja lämpimään kotiin on kiva palata posket punaisena. Illalla on ihana kääriytyä vilttiin, sytyttää kynttilöitä ja lueskella kirjoja. Torstai iltana oli ihan syksyistä, synkkää ja sateista. Mitäpä muuta minä sitten teinkään, tytön mentyä nukkumaan, kun luin viltin alla ja polttelin kynttilöitä.


Perjantaina aamulla käytiin kaupassa. Ja tytön herättyä päikkäreiltä saatiin miehen sisko perheineen kylään. Meillä ei ollut mitään juhannus suunitelmia, ajateltiin vain olla ja ihmetellä. Me ei yleensäkään suunnitella mitään, viihdytään kotona eikä tarvita mitään erityistä. Mutta tämä Juhannus oli tosi kiva, meillä oli rento meininki ja hyvää seuraa. Oltiin ulkona sitten koko päivä ja vieraiden lähdyttyä  tyttö meni nukkumaan. Unta riittikin klo.21-9. Äitikin oli tyytyväinen kun sai nukkua pitkään.Tänään lauantaina ollaan oltu vaan. Aamulla käytiin leikkipuistossa,  pestiin pyykkiä ja vaihdettiin lakanat. Iltapäivällä ulkoiltiin, tehtiin tytölle liukumäki sisälle ja leikittiin.Illalla tyttö pääsi mukaan vohvelitaikinan tekoon, saunottiin ja kylvettiin. Saunan jälkeen maistui vohvelit ja uni.

6 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :) Mä taas rakastan kesää! Ja ootan vaan, että se alkas oikeen kunnolla! Kaappi taas pursuaa käyttämättömiä kesävaatteita, jotka huutaa helteitä :D

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääsette pian käyttämään niitä kesävaatteita! Laittelehan sitten kuvia niistä kun pääsevät tositoimiin. Kyllä tänään hanskat kädessä ulkona seisoskellessa itsekin kaipailin vähän lämpimämpiä ilmoja. :)

    VastaaPoista