sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Äiskä ja isi viihteellä ja tyttö ekaa kertaa illalla ilman isiä ja äitiä.


Perjantaina päästiin miehen kanssa Juha Tapion konserttiin. Suosittelen kaikille, ja erityisesti niille jotka epäilee. Juha Tapio biisit on huikeita! Voisin hehkuttaa Juha Tapion musiikista vaikka kuinka paljon..

Mutta keikka oli mahtava kaikinpuolin ja Juha on paras. Ainoa pienen pieni miinus oli että koko ilta meni seistessä, konsertissa oli vain muutama istumapaikka. Itse en vielä ole ihan samassa kunnossa kuin ennen tulppaa, joten tuo seisominen meinasi käydä rankaksi. Tanssiminen auttoi jaksamaan. 

Ensimmäistä kertaa tyttäremme laittoi yöunille joku muu kuin minä tai mieheni. Jännitin tuota todella paljon, onneksi mummi on tosi tuttu ja nukahtaminen sujui ihan hyvin. Ilman itkuja oli neiti nukahtanut. Oltiin pois vain kolme tuntia, mutta hassulta se tuntui. Vähän yli kymmenen oltiin kotona. Me ei tykätä baareissa tai vastaavissa käymisestä, viihdytään parhaiten kotona. 

Viikonloppumme oli muutenkin poikkeuksellisen tapahtumarikas, kirjoittelen lisää huomenna tai tiistaina. 


                          

4 kommenttia:

  1. Välillä tekee niin hyvää käydä jossain ilman lapsia, se piristää arkea kummasti. Me ollaan nykyään miehen kanssa buukattu parin viikon välein lastenhoitaja pariksi tunniksi ja käyty sillä välin syömässä, kahvilassa, leffassa tms treffeillä kahdestaan :) Konsertti kuulostaa ihanalta ajatukselta!

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä piristää. Tää oli oikeestaan meidän eka kerta tytön syntymän jälkeen.. hups. Hienoa kun hoidatte parisuhdettanne säännöllisesti!

    VastaaPoista