maanantai 12. lokakuuta 2015

Kodin lempparit

Mä en ole sisustaja tyyppi. En ainakaan tällä hetkellä. Mua ei tässä elämäntilanteessa oikeen kiinnosta kodin laitto, haluan keskittyä tyttöön. Käytän tytön uniaikaa paljon siihen että suunnittelen meille askartelu, jumppa tai retkijuttuja. Meillä on ihana koti, mies on rempannut tästä hienon. Me ei olla panostettu kuitenkaan pahemmin sisustamiseen, joten meillä näyttää ihan perus siistiltä. Joskus varmasti tykkään laitella kaikenlaista, mutta nyt ei ole sen aika. Tyyliltä me ollaan myös sellaisia pikkuhiljaa laittajia. Taulujakaan ei ole vielä montaa seinällä ja tavarat hakee paikkojaan. Me myös pohditaan pitkään ja hartaasti. Mies ei kuitenkaan ole mitenkään hidas remppahommissa, päinvastoin. Hän on tehnyt älyttämän paljon hommia. 

Tässä tulee mun lemppari jutut meidän kodissa. En kaikkia juttuja kuvannut enkä kaikki luettele, mutta tässä joitain. Makkarista en kuvannut mitään kun pikkuneiti nukkui sielä. Ja esittelen kyllä teille kaikki huoneet yksitellen kun ehdin. Eniten tykkään meidän lattioista, jotka ovat valkoista laminaattia. Eteisessä, vessassa ja keittiössä meillä on mustaa laattaa, ja nekin on kivat. Tykkään kovasti myös meidän valkoisesta katosta ja valoista. Musta tuntuu välillä että nuo valot on miehelle oikein intohimo,  kun hän jaksaa niitä suunnitella ja näperrellä. Mutta hyvä kun jaksaa, lopputulos on aina hieno.

Lemppari valoja


Tähtitaivas on ihana

Ja nämä eteisen valot on myös mun mieleen.
Keittiössä lemppareita on tuo saarekkeen kylki


Välitilan laatta


Ja sitten vielä tämä, mikälie kattiloiden jäähdytys paikka, mutta kivan näköinen se on juuri siinä.Olkkarissa tykkään takasta, tästä tuolista


Tuosta miehen tuunaamasta hyllystä


LyhdystäJa tapetista :) Harmaa kimaltava.


Tytön huoneessa lemppari juttuja on tuo ovistoppari koira (joka oli näköjään eksynyt hyllyyn)


Ja tämä vihertävä seinä on ihanan pirtee. Tytön huone on muutenkin ihana kun se on niin värikäs. Ja sieltäkin löytyy kiva valaistus kaappien yläreunasta.


Eteisessä 
lemppari juttuja on valojen lisäksi isot kaapit peileillä ja miehen näpertelemä seinä (näkyy tuossa pallo valaistus kuvassa)

Makkarissa
suosikkeja on kimaltava tapetti ja iso peili, kivoilla kehyksillä. Niin ja valot. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti