maanantai 5. lokakuuta 2015

Mitäs tänne kuuluu?



Täällä arki on ollut vähän erilaista kuin ennen. Suurin muutos on ollut tuo oma jaksaminen, en jaksa vielä paljon liikkua enkä touhuta samallalailla kuin ennen. Mutta ihmekkös tuo, oli se hengenlähtö sen verta lähellä. Olen silti nauttinut arjesta, toisinaan on vain harmittanut kun ei ole jaksanut, niin tekisi mieli touhuta kaikenlaista. Jonkun verran olen jo ollut tytön kanssa kahden, aikas ihanaa taas.

Olen kuitenkin halunnut että tytön arki pysyisi mukavana ja, niin paljon kuin mahdollista, ennallaan. Ollaan käyty pari kertaa avoimessa päiväkodissa,  bussilla tosin, vielä en jaksa enkä voi sinne polkea. Muskarissakin käytiin viime viikolla ja samalla reissulla kirpparilla. Ihana veljeni on ollut meillä leikkimässä tytön kanssa, kummisetä on tytön lemppari. Mummi on ollut auttelemassa. Ja ystäväperhe on kyläillyt, ulkoiltu ollaan paljon omalla pihalla ja kotona askarreltu kortteja tuleviin juhliin.




Yhtenä päivänä oloni oli niin virkeä että lähdimme kahdestaan lähimetsään retkelle.  Meillä oli tosi hauskaa! Syötiin eväitä,  leikittiin kotileikkiä, kiipeiltiin, kerättiin askartelu tarvikkeita luonnosta. Lauantaina meillä oli oikein kiva päivä. Aamulla ulkoiltiin pitkään koko perhe, tavattiin monta ihanaa koiraa ja siliteltiin niitä ja käytiin leikkipuistossa. Päikkäreitten jälkeen lähdettiin kaikki retkelle, mentiin autolla pidemmälle leikkipuistoon. Ei oltu ennen käyty sielä ja todettiin kyllä kivaksi puistoksi. Syötiin eväitä ja leikittiin, oli tosi lämmin ja aurinkoinen sää. Olipa kiva kiireetön lauantai. Sunnuntaina oltiin miehen siskon perheen luona, mies teki remppaa ja minä leikin muksujen kanssa.  Oikein mukava päivä sekin. Ja tyttö nautti kovasti serkkujen seurasta.  Onneksi tytöllä on serkkuja, ja toivottavasti tulee lisää.

Ihme on innostunut imuroimisesta, aina kun lattialla on roskia hän haluaa imuroida. Vielähän tuo on -roska sieltä, roska täältä- touhua, innokkuus on ihailtavaa. Meidän tytön labra arvot ovat muuten viimein erinomaiset, ja sen kyllä huomaa. Tyttö on täynnä energiaa, aurinkoinen, reipas ja ihanan hupsu. Musta on niin ihanaa kun tyttö riehuu! Hän voi siis hyvin! Iltaisin on ihanaa kun tyttö juoksee ympäri kämppää ja nauraa kikattelee, huutelee höpsöjä juttujaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti