maanantai 26. lokakuuta 2015

Viikonloppua

Lauantaina juhlittiin aurinkoisen pikkuneidin synttäreitä. Synttärit oli kivat ja kakku oli hyvää! Sankarin äiti ja isä olivat järjestäneet ongintaa, aarteen etsintää ja pinjatan. Meidän pikkuneiti oli ihmeissään kun sai käteensä lakupötkön, mikähän tämä on? :D Kyllähän me sitten oltiin samiksia. Kiva lauantain kaikinpuolin.

Sunnuntaina aamulla vietiin tyttö mummille, jossa häntä odotteli kummit. Neiti pääsi ulkoilemaan kummien kanssa ja me suunnattiin kirppareille. Tällä kertaa ostettiin paljon kaikenlaista.  Löysin itselleni talvitakin, tytölle ihanan haalarin,  kirjoja, lattiapalapelejä, tytölle vaatteita, itselleni mekon.. Ja mies osti lehtiä ja elokuvia. Kirppari reissun jälkeen päästiin valmiiseen pöytään syömään, kiitos mummille. Sitten me tytöt kotiin, neiti unille ja isi lähti vielä hakemaan tytölle uutta keinua (tai siis kirppari kama tuokin oli).

Unien jälkeen edessä oli perinteinen viikon ruokaostokset. Loppu päivä viettiin kotona, kaikki olohuoneen lattialla leikkien. Tosi kiva viikonloppu, mutta aika väsyttävä. Tänään oltiin avoimessa päiväkodissa ja minä kävin vielä rentoutumassa hammaslääkärissä. Meinasi kyllä uni tulla. Nyt kelpaa taas hymyillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti