torstai 22. lokakuuta 2015

Samikset


Tänään taas tämä marevan-mummo lähti aamulla pyöräilemään kohti labraa ja verikokeita. Olipas aika synkkä aamu ja vettä tihutti, aikas mukava tuulikin pyöräillä, leipä roikkui huulessa ja sitä järsin matkalla. Verikokeet tuli otettua, tällä kertaa jonossa oli ennen minua VAIN 30 muuta marevan mummoa...  Sitten taas ratsun selkään ja kohti Kelaa, hetken piti miettiä kyllä että missä ihmeessä se edes on. Mutta löytyihän se. Kävin vielä Goodmanissa hakemassa yhden synttärilahjan, tytön kaverille, ja itselleni paidan. Oli pakko ostaa jotain siistiä ja uutta, nämä kotihupparit on ehkäpä mukavia, mutta joskus pakko pukea muutakin. Kirpparilta koitin eilen etsiä siistiä paitaa, mutta ei löytynyt. Tänään kaikki vaateet näytti jotenkin mummo vaatteilta, (öhöm, paraskin puhuja) ja mitään kivaa ei meinannut löytyä. Kaikki vaatteet oli musta kaupoissa jotenkin synkän värisiä ja jotenkin hippimäisiä :) kaippa tuo on muotia nyt. Minä kun en mitään muotia seuraa, joten enpä tiedä mitään. Noh, paita löytyi ja tytölle myös söpö body. Molemmat raidallisia, saapa nähdä ollaanko ihan samiksia synttäreillä.

Tyttö oli nautiskellut tuon aikaa mummin seurasta, mummille heipat ja me tytöt sisälle syömään. Tai täytyy myöntää, että tänään tein poikkeuksen ja olin vain seuralaisena ruokapöydässä ja söin vasta kun tyttö nukkui päikkäreitään. Niin ja niille jotkaa ajattelee, että söin vain salaattia, söin jälkkäriski tummaa suklaata. Tavallista suklaata en voi syödä, vaikka sekin kyllä maistuisi.

Unien jälkeen lueskeltiin pitkään ja hartaasti kirjoja. Käytiin pieni happihyppely vesisateessa, tyttö nautti kun sai lotrata vedellä ämpärin ja lapion kanssa. Leikittiin dubloilla ja tehtiin pieni temppurata. Illalla menin viiden viikon tauon jälkeen jumppaan, mutta ehdin onneksi itse nukuttamaan tytön. Ehdottomasti illan paras hetki on tytön unille laitto, ihana kun pieni oikein painaantuu kiinni minuun kun käy nukkumaan.


2 kommenttia:

  1. Ihana samisteluasu, näyttää söpöltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osu silmiin tuo tytön body heti kun olin valinnut oman paidan, niin eihän sitä raaskinut kauppaan jättää.

      Poista